HOTEL CONTINENTAL - TOSSA

HOTEL CONTINENTAL - TOSSA 3 Sterren

Locatie: Ctra Lloret, 2, 17320, Tossa de Mar , Gerona Province , Spain ...

Op ca. 800 m van het strand ligt het hotel HOTEL CONTINENTAL - TOSSA. Bars en restaurants bevinden zich op ongeveer 200 m afstand. Het centrum bevindt zich op slechts ongeveer 200 m van het hotel. Shopmogelijkheden zijn er op een afstand ... [+]

Bekijk beschikbaarheid

Op ca. 800 m van het strand ligt het hotel HOTEL CONTINENTAL - TOSSA. Bars en restaurants bevinden zich op ongeveer 200 m afstand. Het centrum bevindt zich op slechts ongeveer 200 m van het hotel. Shopmogelijkheden zijn er op een afstand van ca. 500 m, voor de boodschappen is er een supermarkt op ongeveer 200 m afstand. De afstand naar de luchthaven is ca. 35 km. In de omgeving zorgen een discotheek (op 400 m afstand) en een waterpark (op 11 km afstand) voor het nodige vertier in de mooiste tijd van het jaar. Dit hotel met airconditioning heeft een 24-uurs receptie, Wi-Fi, een lift, parkeergelegenheid (gelimiteerd) en een tv-lounge. In de buitenruimte bevindt zich een tuin en een seizoensgebonden open zoutwaterzwembad, met ligstoelen en parasols. Er is ook een kinderzwembad. Bovendien kunt u buiten op een terras ontspannen. U kunt uw waardevolle eigendommen in de hotelkluis bewaren. Er is voor de kinderen een speeltuin. Verzorging Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd vanaf het buffet. Afstanden Bushalte: ca. 100 m Dichtstbijzijnde taxistandplaats: ca. 50 m Dichtstbijzijnde arts: ca. 19 km Dichtstbijzijnde apotheek: ca. 800 m Dichtstbijzijnde bank: ca. 800 m Sport/Activiteiten Op het terrein van het hotel is er de mogelijkheid te biljarten.
Disclaimer accommodatie beschrijving
Instructies

    Tossa de Mar

    Tossa de Mar wordt ook weleens "de parel van de Costa Brava" genoemd, en deze naam dankt de plaats aan haar mooie ligging aan de kust en de idyllische mooie omgeving. Reeds rond 1900 was Tossa de Mar populair bij kunstenaars. Het lieflijke dorpje Tossa kan met recht bestempeld worden als één van de mooiste bestemmingen aan de Costa Brava, gelegen in een mooie baai omringd door begroeide rotsformaties en een schitterende middeleeuwse burcht, die ‘s avonds sprookjesachtig verlicht wordt. Terwijl u overdag geniet van de prachtige Middellandse Zee en de 3 mooie zandstranden zoals de ‘Mar Menudabaai’, kunt u ’s avonds slenteren over de boulevard, of door de smalle steegjes, met z’n vele winkeltjes, terrassen en sfeervolle restaurants.

     
     

    Het zoeken naar resultaten is bezig, druk op geen enkele toets totdat u de resultaten te zien krijgt.