HOTEL CAPRICI VERD

HOTEL CAPRICI VERD 4 Sterren

Locatie: Avda. Del Mar,3, Santa Susanna, BARCELONA, 08398, Santa Susanna ,  ...

Hotel Caprici Verd gelegen aan de gezellige boulevard van Santa Susanna. Comfortabele familiekamers en meerdere zwembaden, zeer geschikt voor families.

Bekijk beschikbaarheid

Ligging
Hotel Caprici Verd ligt direct aan de boulevard van Santa Susanna, ca. 150m van het strand en dichtbij het treinstation. Het strand van Santa Susanna is te bereiken via een tunnel die onder de spoorlijn doorgaat.

Faciliteiten
Een van de grote attracties van hotel Caprici Verd is het grote buitenzwembad met zonneterras, ligstoelen, parasols en een uitstekende bar service. U kunt in hotel Caprici Verd ook gratis gebruik maken van het binnenzwembad, jacuzzi en de fitnessruimte. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de sauna. Terwijl de kleinste kinderen heerlijk spelen in de miniclub, kunnen de oudere kinderen zich vermaken met het animatieteam in het zwembad. Van half juni tot half september organiseert het animatieteam een gevarieerd programma. In hotel Caprici Verd bevindt zich verder nog een tv-ruimte, internetfaciliteiten, tafeltennistafels en spelletjesruimte voor de kinderen. Bij beschikbaarheid kunt u gratis gebruik maken van de parking bij het hotel en ook de wifi verbinding wordt gratis aangeboden.

Kamers
De 266 kamers van hotel Caprici Verd hebben alle comfort, om ervoor te zorgen dat u een heerlijke vakantie heeft; tv, airco, minibar, telefoon, complete badkamer met douche en balkon. Het hotel biedt ook familiekamers aan met een tussendeur met 1 x 2-persoons bed en 2 x 1-persoonsbed, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Bovendien heeft het hotel ook premium kamers, met een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee.

Verzorging
De maaltijden in het restaurant van Caprici Verd worden gepresenteerd in buffetvorm en wanneer er veel kinderen aanwezig zijn, stellen ze ook nog een kinderbuffet op. Het hotel biedt een uitgebreide ‘showcooking’ en u kunt nieuwe gerechten proeven tijdens de verschillende themadiners gedurende de week.

Bijzonderheden
Hotel Caprici Verd in Santa Susanna is zeer geschikt voor families met kinderen, onder andere door de comfortabele familiekamers. Het hotel voert een zoveel mogelijk ecologisch beleid.

De All-Inclusive formule van Caprici Verd bestaat uit een ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Buiten de openingstijden van het restaurant zijn er tot 23.00 uur snacks verkrijgbaar. Drankjes zijn verkrijgbaar van 10.30 uur tot 23.00 uur (frisdrank, water, sap en locale alcoholische dranken, thee en koffie)

Wilt u meer van het Caprici Verd zien, bezoekt u dan onze pinterest pagina. Open de video van het hotel en u komt al helemaal in de vakantiesfeer.
http://www.pinterest.com/pin/451697037598416160/

Disclaimer accommodatie beschrijving
Instructies

    Het zoeken naar resultaten is bezig, druk op geen enkele toets totdat u de resultaten te zien krijgt.