HOTEL FENIX ( ONLY ADULTS)

HOTEL FENIX ( ONLY ADULTS) 4 Sterren

Locatie: C/ Las Mercedes nº 22, Torremolinos, 29620, Torremolinos , Malaga ...

Op ca. 150 m van het strand ligt het hotel HOTEL FENIX ( ONLY ADULTS). Diverse restaurants en bars vindt u op ongeveer 260 m. Het centrum bevindt zich op slechts ongeveer 150 m van het hotel. Voor de boodschappen is er een supermarkt op ... [+]

Bekijk beschikbaarheid

Op ca. 150 m van het strand ligt het hotel HOTEL FENIX ( ONLY ADULTS). Diverse restaurants en bars vindt u op ongeveer 260 m. Het centrum bevindt zich op slechts ongeveer 150 m van het hotel. Voor de boodschappen is er een supermarkt op ongeveer 230 m afstand. De afstand naar de luchthaven is slechts enkele meters. In de omgeving zorgt een golfbaan (op 10,7 km afstand) voor het nodige vertier tijdens de vakantie. Dit hotel heeft een 24-uurs receptie, Wi-Fi (tegen betaling) en een tv-lounge. Bij het zwembad zijn parasols beschikkbaar. Om te ontspannen biedt het een zonneterras. Voor congressen en andere zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel een conferentieruimte. Als u de vakantieregio wilt verkennen, kunt u gebruik maken van het autoverhuurbedrijf in de buurt van het hotel (tegen betaling). Door de barrièrevrije faciliteiten zoals b.v. barrièrevrije toegangen en rolstoeltoegankelijke badkamers is het hotel ook geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Verzorging Voor de maaltijden kunt u terecht in een buffet-restaurant. Afstanden Dichtstbijzijnde taxistandplaats: ca. 650 m Dichtstbijzijnde haven: ca. 6,7 km Dichtstbijzijnde treinstation: ca. 200 m Dichtstbijzijnde apotheek: ca. 21 m Dichtstbijzijnde ziekenhuis: ca. 8,8 km Dichtstbijzijnde bank: ca. 500 m Sport/Activiteiten In de wellnessruimte vindt u een sauna. Laat u verwennen in de hamam. Voor het amusement van de volwassenen worden `s avonds showprogramma`s georganiseerd.
Disclaimer accommodatie beschrijving
Instructies

    Torremolinos

    Torremolinos is een stad in in de autonome regio Andalusië en is gelegen aan de Costa del sol. Het is een vrij dichtbevolkte stad en ligt ten zuidwesten van de plaats Málaga.

    De naam Torremolinos komt van Torre (toren) en Molinos (molen) doordat er vroeger in deze regio veel windmolens te vinden waren, waarvan er nu nog één bestaat die als restaurant dient. Zoals eigenlijk alle plaatsen aan de Spaanse kust is Torremolinos begonnen als klein vissersdorp. Torremolinos is in de laatste jaren vooral gegroeid door de prachtige natuur, de brandschone stranden, de ruime keus aan hotels en restaurants en de ongelooflijk grote variëteit in amusement, activiteiten en nachtleven. De stad ligt op ca. 7km van het vliegveld van Malaga. Torremolinos is heel erg populair bij de Nederlandse toerist. Met de Nederlandse taal komt u dus ook al een heel eind in de stad. De stad is onderverdeeld in verschillende wijken. Jongeren verblijven vooral in Sant Miguel, in het centrum van de stad, waar de ene kroeg na de andere te vinden is. De rest van de toeristen zullen de voorkeur geven aan de oude stadswijk La Carihuela, hier is het nog redelijk rustig gebleven en ziet u nog iets terug van de lokale cultuur. Hier kunt u de Pescadito (kleine gebakken visjes) eten en een sherry drinken. De toerist hoeft zich ook aan het strand niet te vervelen. Zo zijn er voldoende gelegenheden om te watersporten.

     

    Het zoeken naar resultaten is bezig, druk op geen enkele toets totdat u de resultaten te zien krijgt.