HOTEL A2 CESAR AUGUSTUS

HOTEL A2 CESAR AUGUSTUS 3 Sterren

Locatie: Avda. Diputacion, 195 -, E-43850, Cambrils , Tarragona Province ,  ...

*Familiehotel, tegenover hotel Augustus!

Bekijk beschikbaarheid

*Hotel volledig gerenoveerd, gelegen in de voorkant van het Hotel A2 Augustus op een paar meter van het strand en de boulevard koppelen Cambrils en Salou.

Alle kamers met een haardroger, voorzieningen, onafhankelijke airconditioning (15 juni - 15 september) en verwarming, telefoon, satelliet-tv, een kluis en een mini-koelkast (optioneel) en een terras.

Het hotel biedt u een zwembad voor volwassenen met een bubbelbad en een apart zwembad voor kinderen, tv-kamer, een bar-cafetaria en internet center. Airconditioning en gratis Wi-Fi in de gemeenschappelijke ruimtes. Buffet in het restaurant met open keuken in het hoogseizoen (diner).

Parking (400 plaatsen) met extra kosten.
Disclaimer accommodatie beschrijving
Instructies

    Cambrils

    Het lange strand van Salou en de boulevard lopen ononderbroken door naar Cambrils. Hoewel Cambrils op ca. 7km van Salou, in het midden van de Costa Dorada ligt, herinnert nog veel aan het vroegere vissersdorp. De 12e-eeuwse dorpskern oogt authentiek en in de haven is er heel wat visvangstactiviteit. In de vooravond kunt u hier het kleurrijke spektakel van het verkopen van vis per opbod bijwonen. Cambrils visrestaurantjes hebben een prima reputatie. Door weinig hoogbouw heeft u vanuit de stad een mooi uitzicht op de heuvels. Cambrils bezit een mooie en gezellige boulevard waar voor ieder voldoende te beleven is. Het kilometerslange fijnzandstrand dat langzaam in zee afloopt, is echter dé troef!

    Het zoeken naar resultaten is bezig, druk op geen enkele toets totdat u de resultaten te zien krijgt.