HOTEL ROC LAGO ROJO - ONLY ADULTS

HOTEL ROC LAGO ROJO - ONLY ADULTS 4 Sterren

Locatie: C/ Miami,5 Torremolinos (Málaga), 29620, Torremolinos , Malaga ...

Al jaren populair bij de Nederlandse vakantieganger, vanwege de gezellige ligging en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bekijk beschikbaarheid


The Hotel Roc Lago Rojo is located in the very heart of Costa del Sol, in La Carihuela, the picturesque old fishing district of Torremolinos.

Just 50 metres from the beach, this is the ideal place for a truly relaxing holiday. Thanks to the extraordinary climate, the wide range of excellent services and facilities can be enjoyed year-round.

The distance to the Pablo Ruiz Picasso airport is 12 km and to Málaga capital 16.6 km

Most of the rooms are Junior Suites of about 44 m2, renovated in 2007, with terrace and part of them with pool view. Modern and comfortably equipped and decorated. There are also double rooms recently constructed (April 2009).

Free Wi-Fi .

Hotel only adults from 01/05/17.

Men should wear long trousers during dinner.

• The hotel accepts pets (less than 10 kg) with a supplement per night and pet.

Pets are not allowed in the superior double room or in the junior premium suite.

• Half board and full board rates do not include beverages

Disclaimer accommodatie beschrijving
Instructies

    Costa del Sol

    De Costa del Sol is één van de meest aantrekkelijke bestemmingen van Spanje. Deze Costa doet zijn naam eer aan. Dankzij de 325 dagen zon per jaar en een gemiddelde zeewatertemperatuur van achttien graden kan de bezoeker het hele jaar door genieten van het zon- en strandtoerisme. Van de drukke toeristencentra tot aan de kleine rotsstranden vindt u overal langs de kust kristalhelder water en prachtige met de blauwe vlag van de Europese Unie onderscheiden stranden, moderne faciliteiten en diensten, interessante culturele evenementen en uitstekende uitgaansmogelijkheden. De Costa del Sol wordt ook wel Costa del Golf genoemd, vanwege het grote aantal golfbanen. Her en der vindt u groene en glooiende golfbanen die allemaal in topconditie zijn. In het uitgestrekte gebied van de Costa del Sol vindt u vele terrassen, bars en restaurants, discotheken, nachtclubs en casino's met een internationaal karakter. Hoe groter de badplaatsen, hoe meer winkels u aantreft. Bent u op zoek naar exclusiviteit dan is de plaats Marbella met de jachthaven Puerto Banús een aanrader. De witte dorpjes, zo karakteristiek voor de Costa del Sol, bevinden zich met name ten oosten van Málaga. Een dagtocht door het achterland is, voor diegene die meer willen dan alleen strand, zeker een aanrader. Wanneer u een dagtocht wilt maken is het leuk om de witte dorpjes te bezoeken. Tijdens een wandeling door deze dorpjes komt u door leuke smalle straatjes met lieflijke huisjes en hofjes. Terwijl de kust bij Nerja wat grilliger wordt, is het achterland hier landelijk. De stranden zijn vrijwel allemaal zandstranden, met een vrij snel aflopende zeebodem. De Costa del Sol grenst in het oosten aan de Costa Tropical en in het westen aan de Costa de la Luz van Cadiz, waar de Middellandse Zee overgaat in de Atlantische Oceaan.

    Populaire accommodaties Costa del Sol
     

    Het zoeken naar resultaten is bezig, druk op geen enkele toets totdat u de resultaten te zien krijgt.