Gran Hotel Bali

Gran Hotel Bali 4 Sterren

Locatie: C/ Luis Prendres, S/N, 03502, Benidorm , Alicante Province , Spain ...

Op ca. 900 m van het strand ligt het hotel Gran Hotel Bali. Bars en restaurants bevinden zich op loopafstand. De oude stad bevindt zich op ongeveer 3,6 km van het hotel. Shopmogelijkheden zijn er op een afstand van ca. 1,7 km, voor de ... [+]

Bekijk beschikbaarheid

Op ca. 900 m van het strand ligt het hotel Gran Hotel Bali. Bars en restaurants bevinden zich op loopafstand. De oude stad bevindt zich op ongeveer 3,6 km van het hotel. Shopmogelijkheden zijn er op een afstand van ca. 1,7 km, voor de boodschappen is er een supermarkt op ongeveer 160 m afstand. De afstand naar de luchthaven is ongeveer 43,9 km. In de omgeving zorgen een discotheek (op 3,1 km afstand), een recreatiepark (op 3,4 km afstand), een waterpark (op 6,2 km afstand), een bioscoop (op 1,7 km afstand) en een golfbaan (op 5 km afstand) voor het tijdverdrijf in de mooiste tijd van het jaar. Dit hotel heeft een 24-uurs receptie, een lift, een kapper, parkeergelegenheid en een tv-lounge. In de buitenruimte van het resort bevindt zich een seizoensgebonden open zoetwaterzwembad inclusief bubbelbad, met parasols. In de bibliotheek/leeszaal en de discotheek van het hotel kunt u heel wat gezellige uurtjes doorbrengen. Uw waardevolle eigendommen kunt u in de kluis bewaren en uw bagage kan in de opslagruimte van het hotel worden opgeslagen. Voor uw kleding heeft u de beschikking over een was- en strijkservice. Voor congressen en andere zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel een conferentieruimte. Als u de vakantieregio wilt verkennen, kunt u gebruik maken van het autoverhuurbedrijf in de buurt van het hotel. Door de barrièrevrije faciliteiten zoals b.v. barrièrevrije toegangen is het hotel ook geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Verzorging Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd vanaf het buffet. Voor de maaltijden kunt u terecht in een buffet-restaurant. Afstanden Dichtstbijzijnde stad: ca. 39,1 km Bushalte: ca. 6,6 km Dichtstbijzijnde taxistandplaats: ca. 10 m Dichtstbijzijnde haven: ca. 3,1 km Dichtstbijzijnde arts: ca. 500 m Dichtstbijzijnde apotheek: ca. 62 m Dichtstbijzijnde ziekenhuis: ca. 4,1 km Dichtstbijzijnde bank: ca. 130 m Dichtstbijzijnde park: ca. 1 km Sport/Activiteiten Binnen wacht er een fitnessruimte op uw bezoek. Op het terrein van het hotel is er ook de mogelijkheid te biljarten. Voor fietsers is er een fietsverhuur evenals een fietsenmaker. In de wellnessruimte vindt u een sauna. Hier worden ook schoonheidsbehandelingen aangeboden. Laat u verwennen in de hamam. Voor het amusement van de volwassenen worden `s avonds showprogramma`s georganiseerd. Bovendien biedt het hotel een speelruimte voor volwassenen. Aanvullende informatie Het hotelpersoneel spreekt Español. Inglés y Francés.
Disclaimer accommodatie beschrijving
Instructies

  Costa Blanca

   
  De Costa Blanca is de geografische benaming voor de ca. 180km lange kuststrook in het zuidoosten van Spanje en is voornamelijk bekend vanwege de goede vakantiemogelijkheden. De Costa Blanca begint vanaf de plaats Calpe, noordelijk van Benidorm, en vervolgt een zuidwestelijke richting tot aan de plaats La Manga del Mar Menor, ten zuidoosten van de stad Murcia. De Costa Blanca is bij veel Nederlanders bekend vanwege bekende vakantieplaatsen zoals Benidorm, Altea, Alicante en Torrevieja. De Costa Blanca biedt uitgestrekte zandstranden voor de liefhebbers van de zon en de zee. De populairste stranden van de Costa Blanca liggen rondom de steden Alicante en Benidorm. Er wordt wel gezegd dat de stranden bij Benidorm de meest witte van Spanje zijn. De stranden lopen wat betreft diepte over het algemeen langzaam af en zijn daarom geschikt voor vakanties met gezinnen en kinderen. Ook zijn er aan de Costa Blanca ongelooflijk mooie rustige rotsstrandjes te vinden waar men heerlijk kan snorkelen en duiken. De stranden worden omringd met dennenbomen begroeide duinen en veel stranden hebben rondgeslepen kiezels en talrijke plekjes die alleen bereikbaar zijn met kleine bootjes, waar men dagenlang onvergetelijk kan genieten. Hoewel de Costa Blanca een prachtige kust heeft zijn ook in het binnenland schitterende landschappen te bewonderen. Deze zijn nauw verbonden met een levensstijl geworteld in het plattelandsleven, de industriële ontwikkeling en feestelijke tradities. De gemiddelde temperatuur aan de Costa Blanca bedraagt ongeveer 18 graden.
   
  De meest populaire bestemmingen aan de Costa Blanca:
   
  Benidorm   Calpe  Albir
     
   
  De meest populaire accommodaties aan de Costa Blanca:
   
   

  Het zoeken naar resultaten is bezig, druk op geen enkele toets totdat u de resultaten te zien krijgt.