APARTHOTEL MIAMI PARK

APARTHOTEL MIAMI PARK 3 Sterren

Locatie: C/ Monturiol, 34, 08370 CALELLA, Calella , Barcelona Province ,  ...

In de omgeving van een strand ligt het aparthotel APARTHOTEL MIAMI PARK - CALELLA. Dit hotel beschikt over een 24-uurs receptie, Wi-Fi, een lift en een tv-lounge. Buiten is er een kinderzwembad met ligstoelen. Om te ontspannen biedt het een ... [+]

Bekijk beschikbaarheid

In de omgeving van een strand ligt het aparthotel APARTHOTEL MIAMI PARK - CALELLA. Dit hotel beschikt over een 24-uurs receptie, Wi-Fi, een lift en een tv-lounge. Buiten is er een kinderzwembad met ligstoelen. Om te ontspannen biedt het een terras. Uw bagage kunt u in de opslagruimte van hotel opslaan. Gasten van de accommodatie kunnen door het hotelpersoneel worden gewekt. Voor congressen en andere zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel een conferentieruimte met fax. Door de barrièrevrije faciliteiten is het hotel ook geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Verzorging Ontbijt wordt aangeboden van het buffet. Voor het diner zijn er ook gerechten van het buffet. Voor de maaltijden kunt u terecht in een buffet-restaurant. Voor self-catering, de gasten kunnen gebruik maken van een kichenette, een magnetron, een waterkoker, een koelkast en een eetgedeelte. Sport/Activiteiten Op het terrein van het hotel is er de mogelijkheid te biljarten. Een wedstrijd darten zorgt bovendien voor afwisseling. Voor fietsers is er een fietsverhuur.
Disclaimer accommodatie beschrijving
Instructies

    Calella de la Costa

    Calella is een typisch Spaanse toeristenplaats met een 2km lang breed grof zand strand. De douches en de moderne strandtentjes maken het er heerlijk toeven. Dat Calella eens een eenvoudig vissersdorpje was, is nog goed te merken aan de bodega's in de smalle straatjes van de oude kern. De smalle straatjes zijn rijkelijk voorzien van barretjes, eethuisjes, winkeltjes en natuurlijk discotheken. Calella bestaat uit een oud en nieuw gedeelte die met elkaar worden verbonden door een winkelstraat. De meeste discotheken en bars bevinden zich in het nieuwe gedeelte. Calella ligt slechts 50km van Barcelona, wat het een prima uitvalsbasis maakt om deze fascinerende stad te bezoeken. Met de trein reist u in een klein uur er naar toe en staat u midden in het centrum.

    Top 3 accommodaties in Calella:
     

    Het zoeken naar resultaten is bezig, druk op geen enkele toets totdat u de resultaten te zien krijgt.