Over Soladore

In deze moderne tijd, waar vliegtickets steeds goedkoper worden, wordt het meer en meer gebruikelijk dat vakantiegangers zelf hun vakantie samen stellen. Er wordt steeds vaker rechtstreeks bij de vliegtuigmaatschappij geboekt en apart de accommodatie omdat u op deze manier veel voordeliger uit bent. Soladore helpt u graag met de reservering van uw accommodatie in Spanje. Het aanbod bestaat momenteel uit meer dan 1000 accommodaties in meer dan 150 bestemmingen in Spanje en dit aantal groeit dagelijks. TIP: Om een vliegticket te boeken kunt u terecht op de website: www.google.nl/flights 

HANDLEIDING WEBSITE 
Wilt u meer uitleg over de werking van de website, bekijk dan HIER de handleiding. 
 
Waarom zou u voor Soladore kiezen? Soladore is weliswaar nog maar 2 jaar bezig, maar we zijn zeker geen onbekenden in de branche. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche én met name in Spanje. We werken in Spanje samen met één van de grootste agentschappen, die ervoor zorgt dat we onze accommodaties tegen de beste prijs aan kunnen bieden. Service is zeer belangrijk voor ons, en we zijn dan ook trots dat onze gasten, op de beoordelingssite van reisorganisaties, ons een zeer positieve beoordeling hebben gegeven.
 
 
Daarnaast hebben we een aantal unieke voorwaarden:
 
> Aanbetaling slechts € 10,- *
> 2 weken voor aankomst pas het volledig bedrag betalen *
> Wij hanteren de annuleringskosten, zoals het hotel ze aan ons doorberekend. Dit wil zeggen meestal tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Per hotel kunt u op de boekingspagina zien wanneer welke annuleringskosten berekend worden.
 
* Bovenstaande is niet geldig bij de speciale actie tarieven, zoals bijvoorbeeld een 'non-refundable offer'. Dit is een extra lage prijs, waarbij u meteen het volledig bedrag moet betalen en u bij annulering het totaal bedrag kwijt bent. Dit wordt aangegeven bij boeking.
 
We zijn aangesloten bij het SGR, omdat voor de consument in deze tijd, financiële zekerheid zeer belangrijk is. 
 

Uiteindelijk verdient u een heerlijke, onbezorgde vakantie die wij heel graag voor u willen verzorgen!

 
 

Het zoeken naar resultaten is bezig, druk op geen enkele toets totdat u de resultaten te zien krijgt.